Η ΤΕΧΝΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ HILFIGER EDITION FALL 2016 MEN’S COLLECTION ΣΤΟ INSTAGRAM

Feb 06, 2016 518
Published in Runway
Ο Tommy Hilfiger, λάτρης της τεχνολογίας και των social media, πρωτοπορεί για άλλη μία φορά.
Rate this item
(0 votes)
 
Στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας του ανδρικής συλλογής Hilfiger Collection Fall16 κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης συνεργάστηκε με τον διάσημο χρήστη του Instagram Jordan “Watts” Watson του @love.watts σε μία ενέργεια όπου η τέχνη συνάντησε την μόδα στον ψηφιακό κόσμο της δημοφιλούς πλατφόρμας μέσα από μία αποκλειστική συνεργασία με την εκλεκτή καλλιτέχνιδα Austyn Weiner.
 
Η Austyn Weiner δημιούργησε τρία πρωτότυπα έργα που εμπεριέχουν τα looks από την συλλογή Fall 2016 Hilfiger Edition, επανερμηνευμένα με την δική της χαρακτηριστική εκρηκτική χρωματική παλέττα και τις γραφικές σουρρεαλιστικές επιρροές. Εκπροσωπώντας την προσέγγιση της γενιάς της χιλιετίας στην τέχνη του σύγχρονου κόσμου, το @ love.watts χρησιμοποιεί το app ως δίαυλο για τη διάδοση καλλιτεχνικών ιδεών και την προώθηση ανερχόμενων καλλιτεχνών σε πάνω από 610.000 οπαδούς του σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Gigi Hadid, Rihanna, Calvin Harris, Katy Perry, Zac Efron, Joe Jonas και Candice Swanepoel.
 
«Στο επίκεντρο όλων είναι το ερώτημα Ποια θα είναι η συνέχεια για τη βιομηχανία της μόδας;», δήλωσε ο Jordan Watson. «Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με τον Tommy Hilfiger, έναν σχεδιαστή που αντιμετώπιζει αυτή την ερώτηση μετωπικά με τη σύνδεση του με ανερχόμενους καλλιτέχνες για να ενισχύσει το δημιουργικό του μήνυμα. Τα έργα ζωγραφικής της Austyn Weiner, οι συνδυασμοί της στα χρώματα και οι χειρισμοί της στην φωτογραφία είναι αυτό που είναι η συνέχεια, και αυτή η φανταστική συνεργασία είναι το βήμα αυτής της συναρπαστικής νέας κατεύθυνσης για τη βιομηχανία της μόδας».
 
Η Austin Weiner, γεννημένη στην Αμερική, είναι καλλιτέχνης της οποίας η πρακτική περιλαμβάνει τη φωτογραφία, την ζωγραφική και την αποξήλωση και σύντηξη αυτών των μέσων. Έχοντας πρόσφατα μετακομίσει το στούντιο της από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες, έχει δημιουργήσει ένα νέο σύνολο έργων που εστιάζει στην επεκτατική ιδέα του εαυτού, της μάζας, της κίνησης, της μορφής και του χρώματος.